Evenementen bij 'De Lelie'

Bekijk hier de Vergaderingkaart in het groot.

Wij verzorgen diners in de buffetvorm maar ook uitgeserveerde 3- of 4-gangendiners behoren tot de mogelijkheden. Wij overleggen van te voren welke gerechten u graag in het lopende buffet wil hebben. Heerlijke vlees- en visgerechten, koud of warm gepresenteerd. Wat denkt u van varkenshaas in champignonsaus? Klassiek maar erg lekker en razend populair bij onze gasten. Kipfilet in chili-ananas, verrassend smaakvol en eveneens erg geliefd. Voor de visliefhebber misschien tongrolletjes gevuld met zalm, wittewijnsaus, tomaat, Italiaanse kruiden en gegratineerd met kaas. Eens gegeten nooit vergeten!

Heerlijke koude schotels met gerookte paling, gerookte zalm en garnalen, gevulde eieren, kalfsfricandeau met peertjes, Ardenner ham met meloen, gevulde ananas en eendenleverpaté zijn maar enkele voorbeelden van onze kookkunsten. Alles aangevuld met huisgemaakte huzarensalade, kip/selderijssalade, vissalade en aardappelsalade. De laatste kan desgewenst vegetarisch worden gepresenteerd. Opgesierd met een aardappelgerecht, gratin, pommes duchesse of gewoon lekker knapperige frietjes.

We beginnen vaak met een bospaddenstoelen- of runderbouillon en sluiten doorgaans af met een spetterend ijs- en bavaroisbuffet. Vele soorten ijs en parfait van verschillende smaken staan netjes geserveerd op de buffettafel. Uiteraard mag vuurwerk niet ontbreken. Wij bieden u tevens de mogelijkheid een persoonlijk tintje te geven aan uw nagerechtenbuffet in de vorm van een ijstaart met de favoriete foto van uw gezin, uw dierbare, uw bedrijfslogo of gewoon uzelf. Heel leuk en het geeft een erg persoonlijk tintje aan uw ijsbuffet. Met een kopje koffie of thee wordt de gezellige avond meestal afgesloten, waarna iedereen voldaan en tevreden naar huis gaat. Als het aan ons ligt tenminste want dat is wat wij u graag wensen. Niet alleen wensen wij u dat toe maar we zullen ook alles in het werk stellen om aan uw hoge verwachtingen te voldoen.

Wij verzorgen diners tot 70 personen. Netjes uitgeserveerd terwijl u geniet van een heerlijk glas rode of witte wijn, een pilsje of een lekker frisje. Wij verdelen het gezelschap over gelijke tafels en zetten het voor u zo gezellig mogelijk neer. De boel gezellig versieren doen we graag want dat maakt uw avond genoeglijk en compleet. Vlaggetjes, slingers en ballonnen hebben wij in overvloed. Over het thema en de juiste kleurcombinaties worden we het wel eens. U hoeft niets te doen. In de winter zetten we een vuurkorf buiten en in de zomer branden er fakkels. De entree wordt versierd en uw gezelschap voelt zich bij ons gelijk thuis.

Wanneer het gezelschap groot genoeg is (48 – 70 personen) kunnen wij in overleg het restaurant sluiten voor andere gasten. Dat geeft u exclusiviteit en wanneer de familie een voordracht of een stukje toneel doet zijn er geen andere gasten die zich daar eventueel aan kunnen storen. Wanneer u graag muziek meeneemt is dat in overleg doorgaans mogelijk. Onze diners worden in overleg samengesteld en op uw wensen afgestemd. Standaard is er keuze uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en een grand dessert. Maar ook bv  2 voorgerechten, 4 hoofdgerechten, koffie en thee is mogelijk. We laten het graag over aan uw eigen fantasie. Natuurlijk helpen we u graag met de keuzes van het begin tot het einde, een paar voorbeelden:

Carpaccio met Parmezaanse kaas en pijnboompitten

Gerookte zalm en Hollandse garnalen

Aardappelsalade

********

Zalmfilet met wittewijnsaus

Varkenshaas met champignonsaus

Biefstuk met pepersaus

********

Grand Dessert

*********

Koffie of thee

Eens gegeten, nooit vergeten

Een heerlijk menu met absoluut klassieke gerechten maar o zo gewild. Tijdens uw diner serveren wij onbeperkt aardappelgarnituur, gemengde salade en frieten. Vraag gerust om extra schaaltjes, ze worden u graag gebracht. Vanzelfsprekend is dit maar een voorbeeld; we beschikken over talloze andere mogelijkheden en menu's. Bijna alles kan! Om uw diner compleet te maken bieden wij speciale menukaartjes waarop een exclusieve tekst of afbeelding geplaatst kan worden. Dat geeft een persoonlijk tintje en ziet er bovenal gezellig uit. Wanneer u informatie wenst over onze buffetten of diners sturen wij u graag onze folder toe waarin de prijzen staan vermeld.

Ook hebben wij alle mogelijkheden voor feestavonden en partijen. Wij serveren dan  een koud bittergarnituur met bv gevulde eieren, canapé met gerookte paling, bladerdeeghapje met zalm, filet Americain, gehakt met ananas, etc. Ook fleuren wij uw avond graag op met een warm bittergarnituur, kipnuggets, bitterballen, nasi en bami, mini kaassouffleetjes en garnalen. Het feest is pas compleet met zoute koekjes en nootjes op tafel. De folder vermeld ook daarvoor de prijzen. Wanneer u een drankarrangement neemt, weet u precies wat u kwijt bent en voorkomt u verrassingen achteraf. 4 uur lang onbeperkt binnenlands gedistilleerd met frisdranken en elk uur een rondje warm bittergarnituur kost bv € 27,50. Wanneer u ook graag buitenlands gedistilleerd wilt dan rekenen wij daarvoor € 32,50 ook weer incl. 4 ronden met warm bittergarnituur voor de duur van 4 uur. We serveren elk flesje apart en vers voor u uit (geen dienbladen met schrale biertjes en oude cola)! Kijk eens op uw gemak naar alle mogelijkheden!

Wilt u liever de avond beginnen met een heerlijk kopje koffie met gebak of petit-four? Natuurlijk is dat bij ons geen probleem, we bakken zelf cake en een stroopwafel is vanouds ook een lekker hapje bij de koffie. U vult uw avond geheel naar wens in en wij passen ons zoveel mogelijk aan.

Brunch en Lunch

Ook serveren wij brunches en lunches. Op speciaal verzoek spreken wij vaak af op zondag omdat dat nu eenmaal de leukste dag is voor een brunch. Een heerlijk buffet met allerlei broodjes, vers uit de oven en diverse soorten beleg. Lekkere kaas, vleeswaren en salades vindt u op tafel. Ook bij een brunch serveren we vooraf een pittige bouillon en aan het einde een spetterend ijs- en bavaroisbuffet. In onze folder staan precies de kosten hiervan.

Brunchsuggestie 1 

Heldere dubbel getrokken runder- of bospaddenstoelenbouillon met verse tuinkruiden en croutons

*

Brunchbuffet met o.a. div. soorten brood, pistolets, vleeswaren en kaas, zoet beleg, vissalade en huzarensalade

2 warme vleesgerechten - spareribs en kipkluifjes

1 warm aardappelgerecht - pommes duchesse of frites

*

Nagerechtbuffet met heerlijke ijstaarten, div. soorten mousse, bavarois, parfaits en vuurwerk

*

Onbeperkt melk, karnemelk, jus d'orange, thee en koffie

Minimaal 25 personen

Brunchsuggestie 2

Heldere dubbel getrokken runder- of bospaddenstoelenbouillon met verse tuinkruiden en croutons

*

Brunchbuffet met o.a. div. soorten brood, pistolets (bruin en wit), vleeswaren en kaas, boerenpaté met cumberlandsaus, zoet beleg, vissalade en huzarensalade, gerookte zalm, gerookte paling

*

2 warme vleesgerechten - Varkenshaas in champignonroomsaus en spareribs

1 warm visgerecht - gefrituurde mosselen of kibbeling

1 warm aardappelgerecht - pommes duchesse,  frites

*

Nagerechtbuffet met heerlijke ijstaarten, div. soorten mousse, bavarois, parfaits en vuurwerk

*

Onbeperkt melk, karnemelk, jus d'orange, thee en koffie

Minimaal 25 personen