Catering op locatie

Bekijk hier de Cateringkaart in het groot.

Natuurlijk bent u bij ons van harte welkom voor een smakelijke en gezellig etentje met vrienden bekenden of familieleden. Maar daarnaast hebben we ook een fantastische cateringformule met het accent op salades en buffetten. Vooral onze salades zijn erg populair.

Eens gegeten, nooit vergeten
Daarbij heeft u de mogelijkheid om zelf diverse smaakcombinaties te maken met bijvoorbeeld vis-, huzaren-, kip/selderij-, en aardappelsalade, om de meest populaire soorten maar eens te noemen. De salades worden geserveerd vanaf vier personen telkens met twee personen omhoog. 6, 8, 10, tot maximaal 15 personen op één schaal.

Dit is dan ook het pronkstuk van de familie. Ruim opgemaakt met een heerlijk garnituur van diverse soorten vis, vlees en fruit. De vissalades worden gegarneerd met Hollandse haring, gerookte paling en zalm, garnalen en rode zalm. De huzarensalades met slagersachterham, asperges, halve of gevulde eieren, komkommer, ananas, tomaat en augurk. Voor de aardappelsalade en de kipselderij gebruiken wij uiteenlopende garneringen van gerookte kip en meloen tot maïs en bleekselderij. De basis van de salades maken we in eigen keuken, dus bij ons komt niets uit een fabrieksemmer. Gewoon aardappeltjes halen bij de boer, schillen en verwerken aan de hand van ons veelgeprezen familierecept. Kortom, er is voldoende kennis in huis om er iets moois maar bovenal wat lekkers van te maken

Locatiecatering
Ook op locatie verzorgen wij diverse koude en warme buffetten. Een assortiment koude schalen aangevuld met één of meer warme gerechten. Wat denkt u van een zeer uitgebreid stamppottenbuffet. Met heerlijke ballen gehakt, worst, oma’s draadjesvlees of warme rollade. Er zijn voorbeelden te over: hutspot, boerenkool, zuurkool en stamppot rauwe andijvie. Gegarneerd met bijvoorbeeld stoofpeertjes of zure bommen.

Natuurlijk verzorgen we desgewenst ook een nagerechtenbuffet op locatie. Mooie schalen met diverse soorten ijs, parfaits, bavarois, mousse en crème longeur. Afgegarneerd met seizoensfruit, chocolade, nootjes en vuurwerk. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden en de prijzen. We hebben ze helder en overzichtelijk in onze kleurenfolder vermeld.

Maaltijdcatering
Heeft u wellicht het idee om ook wat warms te serveren aan uw gasten, ook daarvoor bent u aan het goede adres. Wij serveren diverse warme maaltijden, die au-bien Marie worden verwarmd. Voorbeelden zijn varkenshaas in champignonsaus, kipfilet in Mexican-relish, tongscharrolletjes in witte wijnsaus, aardappelgratin, varkenshaassaté, aardappelkroketten etc. Wanneer u borden, bestek en servetten wenst leveren wij u die er graag bij.

Zoals u ziet doen wij er alles aan om Uw gasten een fantastische maaltijd aan te bieden. Ook hiervan hebben wij een mooie kleurenfolder samengesteld waarin alle prijzen staan vermeld. Wij bezorgen in Alphen aan den Rijn gratis en tegen een kleine vergoeding ook buiten de stadsgrenzen.

Bittergarnituren
Binnen deze volstrekt unieke cateringformule past ook de verzorging van koude bittergarnituren. Voor een receptie, bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest zijn onze koude hapjes uitstekend geschikt. Diverse soorten hapjes, netjes geserveerd op metalen of aluminiumfolieschalen met een perfecte uitstraling. De smaak is excellent maar volgens de aloude uitdrukking wil het oog immers ook wat!

Onze bittergarnituren zijn verkrijgbaar vanaf 60 stuks. De prijs per hapje zakt naarmate het bestelde aantal groter wordt, hetgeen voor u een bijkomend voordeelt oplevert. Wanneer u de hapjes bekijkt vanaf foto, kunnen wij ons voorstellen dat het water u in de mond loopt.

Wij vertellen u dan ook graag wat u mag verwachten. Gebraden vlees met ananas, paling, gerookte zalm, gevulde eieren, filet Americain, paté, olijven gevuld met roomkaas, pincho’s, rauwe ham met tapenade, gevuld brood, kruidenkaas etc. De meeste hapjes worden geserveerd op stokbrood, vers door ons gebakken enkele uren voordat u uw bestelling komt afhalen. Soms gebruiken wij verschillende soorten lange smalle stokbroden, wit, bruin en olijf met tomaat.
U zult zien dat u met bovenstaande mogelijkheden uw gasten pleziert. Schroom niet om eens te informeren wat één en ander kost, u bespaart uzelf een hoop moeite en de prijs zal u bevallen. Of het nu gaat om Abraham of Sarah, een jubileum of een geboortefeest, alles is bespreekbaar.
Zoals u ziet doen wij er alles aan om Uw gasten een fantastisch koud bittergarnituur aan te bieden. Een heerlijke salade, een fantastische maaltijd of een mooi buffet.

Bekijk hier de kaart met salades en bittergarnituren.